İletişim Hattı +90 (328) 717 43 00

• 24.08.2022
  • ktb

Borsa Başkanımız Mehmet BALCILAR ve Kadirli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı  Mehmethan Yüksel; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun katılımlarıyla Antakya’da düzenlenen Antakya Ticaret Borsası ile Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Kooperatifi işbirliği protokolü imza törenine ve Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Hzmet Binası Açılış Törenine katıldılar.

• BORSA BAŞKANIMIZ MEHMET BALCILAR ANTAKYA TİCARET BORSASI VE ANTAKYA TİCARET VE SANAYİ ODASININ DÜZENLEDİĞİ PROGRAMA KATILDI