İletişim Hattı +90 (328) 717 43 00

İL ODA BORSA MÜŞTEREK TOPLANTISI BORSAMIZ EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI

• 14.06.2022
  • ktb

İl Oda ve Borsa Müşterek Toplantısı Borsamız Ev Sahipliğinde yapıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu gereğince; ilimizde bulunan Oda ve Borsa Yönetim Kurulları tarafından mesleki konularda görüş oluşturmak amacıyla, dört ayda bir müştereken yapılması zorunlu olan Oda-Borsa istişare toplantısının dördüncüsü, 08.06.2022 tarihinde Kadirli Ticaret Borsasının ev sahipliğinde Kadirli de gerçekleştirildi.

Toplantıya Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası, Osmaniye Ticaret Borsası, Kadirli Ticaret ve Sanayi Odası ile Kadirli Ticaret Borsası’nın Yönetim Kurulu Başkanları ile Yönetim Kurulu üyeleri ile Meclis Başkanları ve personeller katılım sağladılar.

Toplantı açılış konuşmasını Kadirli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet BALCILAR gerçekleştirdi. Başkan Mehmet BALCILAR, 5174 sayılı Oda ve Borsalar kanunu uyarınca ilimizde yer alan oda ve borsalarımız arasında mesleki konularda görüş oluşturmak maksadıyla, müştereken toplanmış bulunmaktayız. Yaşanan pandemi nedeniyle uzun zamandan beri yapılamayan müşterek toplantımızı bugün yapıyoruz. Toplantımızın amacı İlimiz ve İlçelerimizde öne çıkan sorunlarını tespit ederek çözüm yolları aramak ve  belirlenen bu sorunları ilgili kurumlara iletmektir. Diğer bir ifadeyle mesleki konularda ortak görüş oluşturmaktır. Toplantı sonunda oluşacak ortak görüş bir rapor halinde hazırlanarak hem sizlere hem ilgili yerlere iletilecektir dedi. Başkan BALCILAR toplantıya iştirak eden misafirlere teşekkür edip sözü diğer katılımcılara bıraktı.

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Murat AKSOY söz alarak toplantıya ev sahipliği yapan Kadirli Ticaret Borsası’na teşekkür etti. İlimiz ve İlçelerimizin sorunlarının tespit edileceği, çözüm yolları aranacağı bir platformda buluşulduğunu, bu tür toplantıların mesleki konularda da çok verimli olduğunu belirtti.

Osmaniye Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sait ÇENET söz alarak öncelikle böyle güzel bir toplantıya ev sahipliği yaparak bizleri bir araya getiren Kadirli Ticaret Borsası Başkanına ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Kadirli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmethan YÜKSEL söz alarak, Kanun gereği İl oda/borsa müşterek toplantıları düzenli olarak yapılıyor. Fakat bu tür toplantıları diğer zamanlarda da yaparak İl ve İlçelerimizin sorunlarını tespit edip, sorunlara hep birlikte çözüm aramalıyız dedi.

Toplantıya katılan meclis başkanları ve yönetim Kurulu üyeleri de söz alarak Osmaniye ili ekonomisi ve sektör bazında atılması gereken adımlar ve tedbirler için görüş ve önerilerde bulundular. İl Oda/Borsalarınca belirlenen sorunlar dile getirilerek çözüm önerilerinde bulunuldu. Toplantı bitiminde Başkan Mehmet BALCILAR, tüm katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

• İL ODA BORSA MÜŞTEREK TOPLANTISI BORSAMIZ EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI