İletişim Hattı +90 (328) 717 43 00

• 24.05.2022
  • ktb
Ticaret Borsası’ndan Birlik ve Beraberlik Toplantısı
Kadirli Ticaret Borsası tarafından borsa üyelerine yönelik birlik ve beraberlik toplantısı düzenlendi.
Park Orman Tesislerinde düzenlenen programda, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Balcılar ve Yönetim Kurulu üyeleri, programa katılan üyeleri ile tek tek ilgilendi.
Konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Balcılar, Birlik, Beraberlik ve Dayanışma toplantısına katılarak kendilerini onurlandıran Kadirli Ticaret Borsası üyelerine, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Yönetimi olarak ayrı ayrı teşekkür etti.
Ticaret Borsası Yönetim Kurulu olarak bu tür etkinlikleri geleneksel olarak yapacaklarını belirten Bacılar, “Üyelerimizin birlik ve berberlik ruhunu dinç tutmak ve iletişimi artırmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz toplantımıza katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.” dedi.
Programa katılan Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ise konuşmasında, Ticaret Borsası Yönetim Kuruluna ve üyelerine çalışmalarında başarılar dileklerini ilett
  • BORSAMIZDAN BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ